Vylepšení šatní skříně

Před lety jsme si domů pořídili šatní skříň na míru. Slouží, ale jak jde čas, potřeby a složení oblečení se trochu změnilo, došlo tedy k rozhodnutí, rozšířit počet polic. Zlepšila by se přehlednost a dostupnost, mnoho oblečení bylo ve vysokých komíncích. Pravda, lepší by bylo možná něco věnovat bezdomovcům, ale když je člověku líto a věří, že do toho doroste, že to bude ještě nosit i když je to staré.

Místo polic jsem vybral výsuvné koše firmy Mivokor. Ve skříni jich již pár bylo. Jen tentokrát v provedení plnovýsuvných košů a jen nízké, opět pro lepší přehlednost. Původní vysoké budo usloužit pro objemnější kousky oblečení.

Růstový hormon je považován za elixír mládí a zdraví. 100% přírodní stimulace vlastní tělesné produkce růstového hormonu, pomáhá nejen proti mnoha nemocem, ale i sportovcům

více informací

www.rustak.cz

Domluveno, změřeno, na webu firmy Mivokor vybráno. Koše dorazily, ale ouha, jak je namontovat, žádný návod. No jasně, na webu jistě bude ke stažení. Nenašel jsem. Takže pro ty kteří dopadnou stejně, třeba šlo jen  o ojedinělé opomenutí, tak pro podobné nešťastníky si dovoluji sepsat radu jak výsuvné koše do šatní skříně namontovat.

Koše byly hezky zabalené, výsuvy zvlášť, nezapomeňte na plastové klipsy, jsou nutné. Když jsou nutné, nevím proč to není uvedeno, na webu to mají jen jako volné přislušenství.

Takže takhle nějak vypadal jeden kompletní koš po rozbalení balíčku.

zabalený výsuvný koš Mivokor, plnovýsuv a klipsy

zabalený výsuvný koš Mivokor, plnovýsuv a klipsy

 

V sáčku s klipsy jsou i vruty. Další rébus, kam který, ale nebylo to složité. Plochá hlava určitě na výsuvy, menší pro přichycení koše k výsuvu a větší se zápustnou hlavou jako jištění klipsu na koši.

vruty ke koši Mivokor

vruty ke koši Mivokor

Klipsy dávejte, snad to platí univerzálně, do předposledních řad, jinak se netrefíte na držáky na výsuvech.

klipsy na koši Mivokor

klipsy na koši Mivokor

Jdou nasunout na koše velice ztuha, ale opravdu hodně ztuha. Rukou je nemožné je nasunout, zvláště když jako já máte rozměr 605 a tedy klips je nutné narazit úplně celý. Pomůže tedy něco, mě kus kartonu, ale můžete dřevěný špalíček a kladivo.

homepage-468x60.jpg

Výsuvy jsem montoval až téměř nadoraz k zadní stěně skříně. První, to bylo jednoduché, prostě byl na úplném dně, pro další jsem si určil rozteče, udělal čárky pomocí vodováhy, rovněž pomocí vodováhy si naznačil kraje a výsuvy přišrouboval.

výsuvy pro koše Mivokor

výsuvy pro koše Mivokor

Poté jsem připevnil koše pomocí oněch klipsů, jeden nebo dva jsem musel malinko ťuknutím posunout, aby vyšel na dírky na výsuvu.

klips na koši Mivokor zajištěný vrutem v optimální poloze

klips na koši Mivokor zajištěný vrutem v optimální poloze

A tak vypadá hotové dílo.

 

nové plnovýsuvné koše Mivokor

nové plnovýsuvné koše Mivokor

 

468x66

Mohly by se Vám líbit články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *