Kaufland Mladá boleslav – vzpomínka na ČSSR

Proč vzpomínka na ČSSR? Realita posledních týdnů ba bych řekl měsíců je spíše horší než bývalo kdysi v ČSSR. Nedostatek zboží, nejen akčního a poslední týdny fronty. Nekonečné fronty, had se táhne leckdy až k mléčným výrobkům. Nestalo se to opravdu dnes poprvé a tak je z toho námět na článek. Nejspíš nebude jediný, fronty a uzavřené pokladny si fotilo mnoho lidí, to se nevidí. Čirou náhodou mám i fotku před vstupem do Kafulandu v Mladé Boleslavi, auto bez označení že převáží postižené osoby parkovalo na místě vyhrazeném pro invalidy.

Takže 16:35 vstup do Kauflandu.

 

 

V klidu nakoupíme, koš plný, no vše co rodina potřebuje na týden. Kousek za mléčnými výrobky, tedy hodně daleko od pokladen, co se to děje, rozdávají něco zadarmo? Ne, nic není zadarmo, to jen začíná had lidí táhnoucí se až k pokladnám. Po zkušenosti z minulého týdne si dělám fotku. 17:10.

 

Lidé kolem nadávají, starší paní, asi není daleko od pravdy, klade otázku zda je záměrem Kaufland v Mladé Boleslavi přivést k uzavření, že se sem nedá chodit, že ty fronty jsou tu už tradicí. Další zase, že těch pár korun, ale ani to není často pravda, co se ušetří nestojí za to stání ve frontě.

A není na výběr, situace v prostřední uličce je podobná.

17:13

Kde jsou ty doby, kdy Kaufland sliboval tuším 10 Kč pokud člověk bude čekat déle než deset minut.

Cestou míjíme opuštěné koše těch, kteří neměli tolik trpělivosti.

opuštěné koše

V 17:30 konečně vidíme jednu z celkem asi čtyř otevřených pokladen.

17:30

U mrazících boxů další opuštěný koš.

 

Když už jsme téměř u pokladny, žalostný pohled, téměř všechny jsou zavřené,

A 17:43, tedy po 33 minutách čekání, jsme konečně u pokladní.

17:43

 

GHR Natural – zůstaňte déle mladí

více informací

www.rustak.cz

No fronta jak na zájezd do Jugoslávie, svého času. Konstatujeme, že po minulých nukupech, zakončených podobnou frontou, je toto poslední nákup. Podobné názory slyším i v okolí.

A zajímal by mne osud potravin z opuštěných košů.Předpokládám, že maso půjde zpět do regálu, mražená zelenina zpět do mrazáku.

Rekapitulace nákupu v Kauflandu.

16:34 příchod

17:10 – máme nakoupeno – trvalo to tedy cca 35 minut

17:43 – jsme u pokladny – 33 minut čekání u pokladny

A to se vyplatí.

Pochvala může směřovat paní pokladní, velice milá a když omylem namarkovala o jeden kus zboží víc, jen udělala poznámku, ať nám to vrátí na informacích, ať voláním o storno nezdružuje onu “nekonečnou” frontu.

 

468x66

Mohly by se Vám líbit články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *