Servis24 a George

Roky, krom jiných IB, používám Servis24 od České spořitelny. Asi před rokem mi při návštěvě pobočky bankéř doporučil přechod na George. Že je lepší, že umí nastavit pozadí jaké chci. No dobrá, bez toho bych se obešel. Že si mohu nastavit uvítací obrazovku. To je pravda, ale nějaké informace tam nechci a ty nejdou dát pryč a mám dojem, že už několikrát jsem si organizoval plochu podle sebe a při příštím přihlášení byla jinak.

Souběžně jsem používal i Servis24. Prostě zvyk, rychlost, co jsem ve novince George snad ani nenašel nebo ztrácel mnoho času, tam jsem věděl kam jít. I dnes jdu na Servis24 a ejhle

přihlášení do Servis24 České spořitelny

přihlášení do Servis24 České spořitelny

 

Dobrá, George přes rok používám, nač nějaké návštěvy. Kliknu na odkaz a další překvapení. Nabízí se i Servis24. Kocourkov. Proč nabízí něco co nefunguje a jen pošlou klienta na stránku kde má na výběr z novinky nebo toho co nefunguje.

 

vybrat Servis24 nebo George?

vybrat Servis24 nebo George?

Volím samozřejmě George, Servis24 mě vyhodil. Projdu přihlášením a dozvím se, že stejně k ničemu, prostě musím zase na pobočku. Opravdu tomu nerozumím, proč mám jít na pobočku kvůli něčemu co mi na pobočce nabídli, vychválili, občas používám. Opravdu tomu nerozumím, jaký smysl to má.

je to marné, je to marné, je to marné

je to marné, je to marné, je to marné

Prostě je to marné, do banky se nedostanu, jen přes aplikaci. Servis24 nefunguje, ale aplikace George ano. Ta ovšem neumí co potřebuji, takže nezbývá, než opravdu volat, hrcat se do pobočky, hledat místo na parkování, prostě hodina a půl času zabitá úplně zbytečně.

A další perličkou je, že aplikace Servis214 se stále nabízí v obchodě Google Play k instalaci.

Já ji tedy právě odinstaloval neb jediné co se člověk dozví po přihlášení je to, že nefunguje, že je třeba přejít na George. Úžasné.

aplikace Servis24 v obchodě Google Play

aplikace Servis24 v obchodě Google Play

468x66

Mohly by se Vám líbit články...