Radost z Číny na WC i v kuchyni

Nedávno jsem potřeboval USB kabel s ohnutým koncem. Zdířka pro zapalovač je v octávii na takovém nevhodném místě. Jak jsem hledal na ebay, kdesi mi bliklo osvětlení na WC. Taková blbost, nevím asi za sto korun. No nic, našel jsem kabel, dvojitou nabíječku a pak mi to nedalo, vrátil jsem se k onomu osvětlení WC. Za pár korun, objednal jsem ho. Dnes dorazilo, to je radosti. Nevím jak dlouho vydrží. Nemyslím baterie, ale ten plast pod WC prkýnkem, uvidíme. Případně, po menší úpravě, použiju jako osvětlení klíčové dírky u vchodových dveří 🙂

Takže krabička.

svetlo_wc_krabicka

svetlo_wc_krabicka

Uvnitř osvětlení a návod.

světlo na WC po rozbalení

světlo na WC po rozbalení

A takový je výsledek.

 

světlo na WC svítí

světlo na WC svítí

Rozsvěcí se pohybovým čidlem, podle návodu má svítit dvě minuty. Vzal jsem ho, že v noci nahradí třeba nepříjemnou ránu do očí když člověk rozsvítí normální světlo. Uvnitř, ty nebyly v ceně, jsou tři AAA baterie. BuĎ svítí stále stejná barva nebo je možno přepnout do módu kdy se postupně barvy mění.

Neb nadpis slibuje i radost v kuchyni, zavadil jsem o přesýpací hodiny. Dřevěné, různé varianty, myslím kolem 40-70 Kč. Říkám si, bezva řešení, překvapení pro návštěvy které pijí čaj. Vybral jsem variantu 1, 3 a 5 minut, vyřeší všechny obvyklé čaje.

přesýpací hodiny, varianta na 1, 3 a 5 minut

přesýpací hodiny, varianta na 1, 3 a 5 minut

 

468x66

Mohly by se Vám líbit články...