O2 Tv ať chceš nebo nechceš

Takhle se vydělávají peníze. Vnutit něco co člověk vůbec nechce, nepotřebuje. Nazvou to zjednodušením poskytovaných tarifů a navýší cenu. Jak říká ten jejich O2 guru, prostě ber nebo nech být, internet nenabízíme.

Zjednodušujeme počet poskytovaných tarifů. Proto u služby Internet v pevném místě rušíme tarif Internet HD Bronzový, který máte u čísla služby 8000186697, a nahradíme ho dne 16.6.2022 tarifem Internet HD Bronzový s O2 TV za konečnou pravidelnou měsíční cenu 449 Kč včetně DPH. Oproti dosavadnímu tarifu získáte rovněž O2 TV ve variantě Modrá, která je nedílnou součástí tarifu Internet HD Bronzový s O2 TV …

No a co je za tím zjednodušením. Prostě už nejde mít jen internet, musí si člověk platit 50 Kč měsíčně, 600 ročně za něco co vůbec nepoužije.

Předcházel tomu e-mail v únoru

Dárek za věrnost: O2 TV zdarma

po dvou týdnech email s předmětem

Váš dárek O2 TV zdarma stále čeká na aktivaci

máme pro vás

měsíc sledování televize

úplně zadarmo

O2 TV je bez závazku, aktivujete ji online a během chvíle sledujete

 

až pak do dubnového vyúčtování schovali informaci, že TV budu mít ať chci nebo ne nebo se mám rozloučit s internetem. O2 Guru odpovídá, že prostě internet nenabízí a basta, konec diskuse.

Takže nyní zjendodušený dárek zadarmo stojí 50 Kč měsíčně. Opravdu bezva služby O2.

A více to mrzí, že to udělají po 22 letech.

Edit únor 2023.

Začali bombardovat e-maily, že pokud se budu na tu jejich TV koukat, bude na půl roku sleva 50 Kč. Nevím, ale mě to tedy potvrzuje ono zvýšení ceny za Tv zadarmo. Po půl roce bude opět zadarmo placená 50 korun měsíčně.

 

 

 

 

 

 

468x66

Mohly by se Vám líbit články...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *